Obama va avea un câine de apă portughez

Numeroasele speculaţii referitoare la viitorul câine prezindenţial de la Casa Albă au fost spulberate de prima doamnă a SUA, Michelle Obama, care a anunţat că acesta va fi un câine de apă portughez.

202 afișări
Imaginea articolului Obama va avea un câine de apă portughez

Obama va avea un câine de apă portughez

Într-un interviu acordat revistei People, Michelle Obama a declarat că familia prezidenţială americană speră să găsească până în aprilie un prieten necuvântător din această rasă, pe care soţul său l-a promis celor două fiice, Sasha şi Malia, încă din timpul campaniei electorale.

Câinii de apă portughezi "au, în principiu, un caracter bun", a declarat prima doamnă a Statelor Unite. "Ei sunt de talie medie, nici mici, dar nici mari", a explicat Michelle Obama.

"Prietenii noştri care au un câine din această rasă sunt extaziaţi", a continuat Michelle Obama.

În schimb, membrii familiei Obama nu s-au pus de acord asupra numelui câinelui, a mărturisit prima doamnă a Statelor Unite, care s-a declarat departe de a fi mulţumită de propunerile făcute de cele două fiice ale sale.

"Nici nu vreau să vorbesc despre asta, căci au fost câteva idei cu adevărat neinspirate. Unul dintre numele propuse era Frank. Frank! Vă vine să credeţi ? Altul era Moose...", a spus Michelle Obama, adăugând că le-a rugat pe Sasha şi pe Malia să dea dovadă de mai multă imaginaţie în alegerea numelui.

Găsirea unui prieten necuvântător pentru familia prezidenţială a suscitat un interes enorm în Statele Unite, fiecare având propria sugestie, cu atât mai mult cu cât una dintre fiicele preşedintelui, Malia, este alergică la părul de câine. Blana câinelui de apă portughez poate fi neagră, maro sau albă, cu două tipuri ale firului de păr: ondulat sau drept.

Dragostea pentru animalele de companie a rezidenţilor de la Casa Albă nu a fost niciodată dezminţită. De la Calvin Coolidge, ales preşedinte în 1923, toţi preşedinţii americani au avut cel puţin un câine, potrivit site-ului dogsinthenews.com.

În acelaşi interviu acordat revistei People, Michelle Obama a mai spus că viaţa celor două fiice ale cuplului prezidenţial american a rămas neschimbată după mutarea la Casa Albă.

Astfel, fetele îşi fac singure patul, fac curăţenie în cameră şi îşi spală vasele, a explicat Michelle Obama. Chiar dacă bunica lor, Marian Robinson, în vârstă de 71 de ani, locuieşte într-o cameră de oaspeţi de la etajul al treilea al Casei Albei, fiind mereu dispusă să le ajute pe fete, Malia şi Sasha, în vârstă de zece, respectiv şapte ani, trebuie să dea dovadă de responsabilitate.

Totodată, Michelle Obama a cerut personalului de la Casa Albă să nu le ajute pe fete prea mult, pentru a nu le tulbura disciplina interioară. Ea le-a încurajat, totodată, pe fete să considere Casa Albă ca fiind căminul lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici