- Home
- Life-Inedit
- (30.08.2020, 23:48)
- Raisa Humeniuc
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Pandemia reinventează restaurantele şi duce experienţa culinară în spaţii nonconformiste
- Ca să nu fie uitaţi de clienţi, patronii de restaurante organizeză evenimente culinare inedite în natură
- La Cluj, Roxana a avut parte de o cină savuroasă chiar în Parcul Etnografic din oraş alături de prietenii ei
- Ca să participi la un astfel de eveniment trebuie să îţi cumperi bilet online, care costă în jur de 250 de lei
879 afișări
Pandemia reinventează restaurantele şi duce experienţa culinară în spaţii nonconformiste
În vreme ce pandemia a falimentat sute de afaceri, unii patroni de restaurante găsesc soluţii să se reinventeze.
La Cluj zeci de oameni au luat cina în aer liber în Parcul Etnografic, după ce restaurantul lor preferat a ieşit din zona de confort.
Roxana şi-a cumpărat bilet online ca să poată să participe la evenimentul culinar unic, cu meniu de degustare cu pairing de vin.
Toate preparatele au fost pregătite la faţa locului de mâinile pricepute a bucătarilor chefi.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Iohannis a decis comasarea alegerilor pentru propria sa imagine
-
După Germania şi Cehia, o altă ţară europeană acuză Rusia că a atacat-o cibernetic: S-a aflat şi ea printre ţintele APT28
-
Sâmbăta Mare. Lumina Sfântă s-a aprins la Ierusalim. Urmează să fie adusă în această seară în România
-
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Restaurantul nu este la primul eveniment de acest gen, iar săptămânal îşi propune să schimbe locaţia şi meniul ca tu să fii suprins.
“Având în vedere că a fost o perioadă destul de difcilă pentru tot ce înseamnă horeca, a trebuit să ne reinventăm. Astăzi avem un meniu de degustare de opt corsuri, e inspirat din bucătăria tradiţională, mă refer că folosim elemente cât mai basic şi cât mai la îndemâna tuturor, dar din simplitatea lor noi vrem să le ducem la un alt nivel la ceva extraordinar”, a explicat Iulian Neagu, managerul restaurantului din Cluj.
„Mi-a fost dor şi mă bucur că s-au gândit ei să deschidă aici o nouă poartă spre experienţele culinare. Foarte interesant. Nu m-am aşteptat ca produsele locale să fie puse în scenă într-o asemenea manieră”, a spus Dan Ciulea, unul dintre participanţii la eveniment.
Foto: Facebook/Samsara Foodhouse
Citește pe alephnews.ro: Un loc de parcare din Amsterdam se vinde cu 500.000 de euro. Cum se justifică prețul
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Elon Musk dezvoltă o „mașină de știri” cu ajutorul lui Grok: „Contează doar ce spun oamenii despre știri”
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte: Se întâmplă mult mai rapid decât credem şi poate duce la o moarte mult mai brutală decât ne putem imagina
ANAF scoate tunurile grele: Încep controalele masive la persoanele fizice. Cine sunt cei vizaţi de aceste controale
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
PROSPORT.RO
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe