"Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi" a avut premiera sâmbătă la Cannes - VIDEO

Cel de-al patrulea film din franciza "Piraţii din Caraibe", care cu siguranţă nu va fi ultimul din serie, potrivit declaraţiilor actorului Johnny Depp, a avut premiera mondială la Cannes, sâmbătă, în afara competiţiei oficiale a celei de-a 64-a ediţii a festivalului.

3354 afișări
Imaginea articolului "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi" a avut premiera sâmbătă la Cannes - VIDEO

"Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi" a avut premiera sâmbătă la Cannes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Plecat în căutarea Fântânii Tinereţii, căpitanul Jack Sparrow, un pirat care nu crede în nimic şi care nu respectă nicio lege, îşi întâlneşte echivalentul feminin, Angelica, o mai veche cunoştinţă, întruchipată de personajul interpretat de Penelope Cruz. Jack Sparrow se întâlneşte din nou în această călătorie şi cu tatăl său, jucat de Keith Richards, chitaristul legendarei trupe The Rolling Stones, al cărui chip ridat dovedeşte - aşa cum o recunoaşte de altfel în film - că nu a descoperit preţioasa licoare capabilă să îi ofere tinereţea veşnică.

Sub bagehta regizorului Rob Marshall, personajul jucat de Johnny Depp este nevoit să concureze cu un pirat, supus al coroanei britanice, cu trupele regelui Spaniei, dar şi să înfrunte armate de zombies, pe mai vechiul lui inamic, redutabilul căpitan Barbă Neagră, şi o întreagă comunitate de sirene cu trup sculptural şi caractere veninoase, dintre care una - interpretată de tânăra actriţă franceză Astrid Bergès - îl va seduce pe singurul candidat capabil să găsească preţioasa licoare, un misionar a cărui viaţă a fost cruţată în trecut de către Angelica.

Acţiunea filmului debutează în vechiul port din oraşul Cadiz din sudul Spaniei, continuă pe cheiurile umede din Londra şi îi duce apoi pe spectatori până în jungla plină de pericole de pe o insulă din Caraibe.

În filmul "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi/ Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", Johnny Depp a arborat încă o dată hainele sale hippie-chic şi bijuteriile gotice care au contribuit din plin la succesul său din trecut, deoarece, aşa cum a explicat actorul american, "Jack Sparrow este unul din acele personaje pe care publicul, ca şi mine, nu doreşte să îl vadă schimbându-se".

Atât timp cât scenariile vor fi interesante şi copiii lui vor continua să râdă urmărind aventurile acestui pirat simpatic, Johnny Depp nu vede niciun motiv pentru a nu mai juca încă o dată acest rol într-un al cincilea film din seria "Piraţii din Caraibe".

"Referitor la Căpitanul Jack, simt că încă mai sunt multe lucruri de făcut şi multe lucruri de care să ne amuzăm. Când eşti înconjurat de forţe atât de creatoare, posibilităţile sunt infinite", a spus Depp.

"Provocarea constă în a găsi ingrediente noi şi pentru acest lucru trebuie să le mulţumesc copiilor mei care m-au lăsat să urmăresc timp de trei ani desene animate alături de ei", a explicat actorul american.

Johnny Depp este partenerul de viaţă al actriţei şi cântăreţei franceze Vanessa Paradis. Cele două vedete au împreună doi copii - o fată şi un băiat - născuţi în 1999, respectiv în 2002.

Vorbind despre Penelope Cruz, ale cărei lovituri de sabie erau executate cu mişcări la fel de seducătoare ca decolteele rochiilor pe care le-a purtat în film, regizorul peliculei, Rob Marshall - cu care actriţa spaniolă a colaborat şi la musicalul "Nine" - a spus că nu şi-a putut imagina o altă actriţă în rolul Angelica: "Trebuia ca ea să fie capabilă să facă joc egal, să fie la fel de inteligentă ca Jack Sparrow".

Pentru producătorii filmului, care au încasat deja 1,8 miliarde de euro (2,6 miliarde de dolari) din precedentele trei pelicule din această franciză, pare destul de greu să îşi imagineze un sfârşit pentru seria "Piraţii din Caraibe".

"Când un film aduce încasări atât de mari, captezi foarte repede mesajul pe care ţi-l trimite publicul", a declarat Jerry Bruckheimer, producătorul francizei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici