Primul muzeu al mahmurelii din lume a fost deschis. Cum se pot distra vizitatorii după o noapte de pomină. VIDEO

Un student din Zagreb a deschis primul muzeu din lume dedicat mahmurelii, o idee pe care a avut-o într-o noapte în care a petrecut cu prietenii, relatează CNN.

870 afișări
Imaginea articolului Primul muzeu al mahmurelii din lume a fost deschis. Cum se pot distra vizitatorii după o noapte de pomină. VIDEO

Sursa FOTO: Twitter @9janaija

Rino Dubokovic, student la Universitatea din Zagreb, Croaţia, este cel care a creat primul muzeu al mahmurelii din lume, unde sunt expuse toate amintirile rămase după o noapte de petrecut, relatează CNN.

La Muzeul Mahmurelii din Zagreb, vizitatorii pot vedea obiecte pe care oamenii le-au găsit inexplicabil asupra lor, a doua zi după o noapte în care au consumat prea mult alcool.

De asemenea muzeul pune la dispoziţie o cameră interactivă unde cu ajutorul unor ochelari virtuali care simulează beţia, curioşii îşi pot testa reflexele.

În incinta muzeului există şi un spaţiu de socializare unde vizitatorii îşi pot împărtăşi cele mai interesante întâmplări din timpul mahmurelii.

Muzeul dispune şi de un magazin cu suveniruri unde publicul poate găsi jocuri populare, adaptate pe tema mahmurelii.

Tânărul a afirmat că acest muzeu nu a fost creat în scopul glorificării excesului de alcool, ci pentru a reprezenta prin intermediul obiectelor experienţa de a fi mahmur.

Dubokovic doreşte să extindă muzeul din stadiul de proiect temporar la cel de instituţie permanentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici