Rapperul Drake a absolvit liceul la vârsta de 25 de ani

Rapperul canadian Drake a absolvit liceul la vârsta de 25 de ani, a anunţat el pe platforma Twitter.

254 afișări
Imaginea articolului Rapperul Drake a absolvit liceul la vârsta de 25 de ani

Drake (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Drake a renunţat să mai frecventeze cursurile liceului Forest Hill Collegiate Institute din Toronto în adolescenţă, după ce a primit un rol în serialul de televiziune "Degrassi: The Next Generation". Ulterior, el a preferat să continue să lucreze în showbiz, optând pentru o carieră muzicală, informează contactmusic.com.

În vara acestui an, rapperul a decis să îşi completeze studiile, iar miercuri muzicianul a dezvăluit pe Twitter că a trecut ultimele examene şi că a absolvit în sfârşit liceul.

Într-o serie de postări pe Twitter, Drake le-a spus fanilor săi: "Am luat 9,70 la ultimul meu examen. Am avut o medie de 8,80. Este una dintre cele mai frumoase senzaţii din toată viaţa mea. Astăzi am absolvit liceul!".

"Îi mulţumesc din suflet profesoarei mele Kim Janzen, pentru că a petrecut ultimele cinci luni lucrând fără oboseală cu mine pentru aceste examene", a adăugat muzicianul.

Drake este un actor şi cântăreţ canadiano-american în vârstă de 25 de ani, sprijinit la începuturile carierei sale muzicale de rapperul Lil Wayne. Autor a două albume de studio bine primite de criticii muzicali şi de public - "Thank Me Later" (2009) şi "Take Care" (2011) - şi a multor colaborări cu alţi muzicieni de succes, precum Lil Wayne, Alicia Keys, Rihanna şi Nicki Minaj, Drake este singurul muzician, în afară de 50 Cent, ale cărui piese au ocupat, simultan, primele trei poziţii în topul Billboard Rap Songs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici