Rihanna, internată de urgenţă într-o clinică elveţiană

Cântăreaţa Rihanna a fost spitalizată de urgenţă într-o clinică elveţiană în noaptea de luni spre marţi, din cauze care nu au fost făcute publice, după un concert pe care l-a susţinut la Zurich, informează femalefirst.co.uk.

52 afișări
Imaginea articolului Rihanna, internată de urgenţă într-o clinică elveţiană

Rihanna, internată de urgenţă într-o clinică elveţiană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa originară din Barbados a susţinut un concert cu casa închisă la Zurich şi a părăsit Hallenstadion în mare grabă, plecând într-un automobil de culoare neagră, la puţin timp după miezul nopţii, pentru a fi internată la secţia de Urgenţe a clinicii private Hirslanden.

Starul pop în vârstă de 22 de ani a fost condusă la această clinică de şoferul, bodyguardul şi asistentul ei personal, motivele internării nefiind făcute publice.

Alenko Ambroz, directorul de comunicare al acestei clinici, a declarat pentru cotidianul Blick: "Rihanna a ajuns la secţia de Urgenţe şi accidente. Nu vom da alte detalii".

Cântăreaţa a părăsit spitalul în jurul orei locale 2.55, la peste două ore şi jumătate după ce a fost internată, şi a fost condusă din nou la Hallenstadion.

Se pare că misterioasa afecţiune de care a suferit Rihanna nu a avut efecte grave, deoarece cântăreaţa nu şi-a anulat următorul concert din secţiunea europeană a turneului ei mondial, programat marţi seară, în oraşul francez Lyon.

Turneul "Last Girl On Earth" reprezintă cel mai ambiţios proiect concertistic din cariera cântăreţei. În timpul show-urilor sale sunt prevăzute numeroase schimbări de ţinute vestimentare şi multe secvenţe de dans foarte solicitante.

Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

Cel mai recent album al artistei se intitulează "Rated R" şi a fost lansat în noiembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici