Stephen Baldwin evită închisoarea, recunoscând că se face vinovat de evaziune fiscală

Actorul Stephen Baldwin a reuşit să evite închisoarea, după ce a ajuns la o înţelegere cu procuratura americană, în cadrul unui proces în care a recunoscut că se face vinovat de evaziune fiscală, informează contactmusic.com.

193 afișări
Imaginea articolului Stephen Baldwin evită închisoarea, recunoscând că se face vinovat de evaziune fiscală

Stephen Baldwin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american a fost arestat la New York în decembrie, fiind acuzat că datorează fiscului american (Internal Revenue Service/ IRS) suma de 350.000 de dolari, reprezentând taxe şi impozite neachitate, aferente anilor 2008, 2009 şi 2010.

Recent, actorul a ajuns la o înţelegere cu procuratura americană cu scopul de a evita să fie trimis la închisoare, iar vineri, a pledat vinovat în procesul ce a avut loc la Tribunalul din Rockland. Stephen Baldwin a acceptat să achite acea sumă, la care se adaugă 50.000 de dolari, reprezentând penalităţi şi cheltuieli de judecată.

Potrivit înţelegerii semnate, actorul a plătit deja 100.000 de dolari şi va trebui să achite restul de 300.000 de dolari într-un interval de un an. Dacă va face acest lucru, cazierul său va fi şters.

Dacă nu ar fi ajuns la acea înţelegere cu procuratura, actorul risca o pedeapsă de patru ani de închisoare.

Născut în 1966, Stephen Baldwin este cel mai tânăr dintre fraţii Baldwin, toţi patru - Alec, Daniel, William şi Stephen - fiind actori. Familia Baldwin are ascendenţă irlandeză, britanică şi franceză. Stephen Baldwin a jucat în multe filme, rolul cel mai notabil fiind cel din pelicula "Suspecţi de serviciu" (1995), dar a avut multe apariţii şi în seriale de televiziune şi în emisiuni de tip reality-show.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici