Victoria Beckham şi-a concediat 20 de angajaţi pentru a-şi salva afacerea

  • Compania Victoriei Beckham va reduce la jumătate numărul colecţiilor de modă anuale.
  • Linia de modă, lansată în 2008, a înregistrat pierderi de 12,3 milioane de lire sterline în 2018.
  • Averea Victorie şi a soţului său, David Beckham, este estimată la 355 de milioane de lire sterline.
1431 afișări
Imaginea articolului 
Victoria Beckham şi-a concediat 20 de angajaţi pentru a-şi salva afacerea

Profimedia

Criza provocată de pandemia de coronavirus a afectat-o şi pe Victoria Beckham. Ea a concediat 20 de angajaţi de la casa de modă, din cauza pierderilor mari inregistrate in ultimele luni. Disponibilizările par a fi singura soluţie pentru a-şi salva afacerea.
 
Compania Victorie Beckham, cu magazinul sau emblematic Mayfair, care vinde rochii la preţul de 2000 lire sterline şi genţi de mână de 1000 de lire sterline, va reduce la jumătate şi numărul colecţiilor de modă anuale.
 
„Victoria este devastată. Sunt vremuri cu adevărat grele şi nimeni nu este scutit de ghearele pandemiei.Afacerea aceasta este mândria şi bucuria ei. Nu a fost niciodată vorba despre bani. Face tot ce poate pentru a păstra cât mai mulţi oameni la muncă," a dezvaluit o sursa din aproprierea vedetei, citata de Daily Mail.
 
Afacerea cu haine, pe care a lansat-o în 2008, a avut pierderi de 12,3 milioane de lire sterline în 2018.
 
Averea fostei solista Spice Girls, în vârstă de 46 de ani, şi a soţul sau, David Beckham, 45 de ani, este estimata la o valoare de 355 de milioane de lire sterline.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici