Vogue dedică numărul din iunie modelului Heidi Klum - GALERIE FOTO

Ediţia germană a celebrei reviste de modă Vogue îi dedică numărul din luna iunie modelului Heidi Klum, care este nu numai protagonista tuturor pictorialului ci şi editor invitat al publicaţiei, informează site-ul StyleNews.com

200 afișări
Imaginea articolului Vogue dedică numărul din iunie modelului Heidi Klum - GALERIE FOTO

Vogue dedică numărul din iunie modelului Heidi Klum (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numărul din luna iunie, numit "Heidi by Vogue", are 140 de pagini, în care cunoscutul model Heidi Klum vorbeşte despre secretele din carieră şi din viaţa sa personală.

GALERIE FOTO

"Am crescut citind ediţia germană a revistei Vogue şi am fost foarte entuziasmată când mi-au propus să facem numărul «Heidi by Vogue». A fost o plăcere să lucrez cu echipa de fotografi, echipa care s-a ocupat de hair styling şi machiaj şi editori. Fotografiile din întregul număr au fost realizate într-o săptămână, a fost un efort al întregului grup", a declarat Heidi Klum.

Heidi Klum s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai bogate modele din lume, realizat de revista Forbes. Klum a câştigat, în anul financiar 2008 - 2009, 16 milioane de dolari, cu 2 milioane mai mult decât în perioada precedentă.

Averea top modelului german în vârstă de 35 de ani se datorează unor contracte pentru emisiuni de televiziune, dar şi publicitare. Astfel, Klum este gazda emisiunii "Germany's Next Top Model" şi "Project Runway" şi are contract cu compania de lenjerie intimă Victoria's Secret. De asemenea, are contracte de publicitate cu firme precum Diet Coke, Volkswagen, LG, Birkenstock şi deţine propria linie de cosmetice - In An Instant. În acelaşi clasament, Gisele Bundchen s-a situat, pentru al treilea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume.

În luna aprilie, Heidi Klum, căsătorită cu cântăreţul Seal, a anunţat că este însărcinată în luna a treia, urmând să nască anul acesta cel de-al patrulea copil al său.

Klum a devenit celebră în anii '90 pentru prezentările de lenjerie intimă şi costume de baie aparţinând companiei Victoria's Secret. În prezent, top-modelul moderează emisiunea tv "Project Runway", în care sunt prezentaţi creatori de modă care încearcă să se afirme în acest domeniu. Pentru acest show, Heidi Klum a fost nominalizată la premiile Emmy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici