Belügyminiszter: Sebastian Ghiţă a testvérével volt, akinél a saját iratai voltak

A péntekre virradóra Belgrádban megtalált és őrizetbe vett Sebastian Ghiţă a testvérével volt, akinél a saját iratai voltak, miközben a volt parlamenti képviselő hamis iratokat mutatott fel – nyilatkozta péntek reggel a Digi 24 hírtelevíziónak Carmen Dan belügyminiszter.

39 afișări
Imaginea articolului Belügyminiszter: Sebastian Ghiţă a testvérével volt, akinél a saját iratai voltak

Belügyminiszter: Sebastian Ghiţă a testvérével volt, akinél a saját iratai voltak

„A szerb hatóságoknak a rendelkezésére állt minden, az őrizetbe vételhez szükséges információ. A kiadatási eljárások sajátosak. Jelen pillanatban a szerb állam a rendőrség közvetítésével intézkedéseket foganatosít, bűnvádi eljárást indítanak amiatt, hogy hamis iratokkal akarta igazolni magát. Miután ez a folyamat lezárul, következik a kiadatás, ami az igazságügyi minisztérium közvetítésével zajlik. A Román Rendőrség képviselői Szerbiába utaznak, és ők fogják Romániába kísérni. Jelenleg a szerb rendőrség felügyelete alatt van” – részletezte a belügyminiszter.

A rendőrség közzétette Sebastian Ghiţă fényképét is, amin látszik, hogy megpróbálta megváltoztatni a külsejét, a fotón szakállat visel.

A Román Rendőrség péntek reggel közölte, hogy az éjszaka folyamán Belgrádban megtalálták és őrizetbe vették Sebastian Aurelian Ghiţát.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici