Video Andreea Ionescu la ”Marius Tucă Show”: Ne-am dat seama cât de mult ne lipseşte conexiunea fizică

  • Andreea Ionescu: Atenţie în ceea ce alegeţi să consumaţi în perioada asta
  • Andreea Ionescu: Aveţi grijă să nu faceţi excese
462 afișări

A: Am avut prilejul să meditez două luni. Fac extraordinar de bine.

T: Care au fost cele mai importante călătorii?

A: Amazon si Nepal.

T: Cât durează? Cum se pot înscrie oamenii?

A: De obicei oamenii primesc un formular. Durează între 11 zile si 17 zile în funcţie de ce face. Şi avem şi versiuni de 10 zile pentru oamenii ocupaţi. În Amazon intrăm în contact cu culturile samanice şi învatăm să ne dăm jos din pantofii de oraşeni şi să ne aducem aminte că avem o legătura cu tot ceea ce ne înconjoară. În Nepal, excursii sacre, întâlniri cu calugări şi aventuri.

A: În 5-a zi începe un fenomen, storming. Oamenii încep să îşi dea arama pe faţă şi toate acele imperfecţiuni ies la suprafaţă şi îmi dau mie material de lucru. E bine ca în fiecare grup să ai un calugar murdar. Dacă tu poţi să te centrezi chiar în preajma căruia care te scoate din minţi atunci înseamna că eşti pe drumul cel bun.

T: Un top al problemelor care au apărut în umanitate pe vremea epidemiei.

A: Am avut cu toţii un stil de viaţă iresponsabil. Problemele sunt comune. Cred ca marele caştig e ca ne-am dat seama cat de mult ne lipseşte conexiunea fizică. Au crescut dialogurile la casa în supermarket. La nivel mondial a crescut agresiunea în familie. E o formă de presiune ceea ce ni se intampla.

T: Care sunt soluţiile? Unde te pot gasi oamenii?

A:Şi eu lucrez online. Mă puteţi găsi pe pagina de la Pisicka în atelier. pisicka.wordpress.ro. Eu nu sunt doctorul nimănui. Ce fac eu e să scot la suprafaţă întrebările profunde. Asta e cel mai important. Dacă accepţi să intri în contact cu problemele tale atunci o să poţi să încerci să lucrezi cu ele. Funcţioneaza foarte mult respiraţia, meditaţia. În general funcţioneaza să ne amintim ca natura speciei noatre nu e concurenţa, ci una bunavoitoare.

T: Ce o să facem după 2 luni de carantina?

A: O să ieşim turbaţi pentru că suntem în sevraj. Am fost închişi în cuburi 2 luni de zile. Atenţie în ceea ce alegeţi să consumaţi în perioada asta. Aveţi grijă să nu faceţi excese. Am vazut relaţii care s-au distrus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici