ALDE: Conducerea de stat a României intră în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL

ALDE arată, vineri, pe Facebook, că PNL a dat dovadă de iresponsabilitate şi acesta este motivul pentru care conducerea de stat a României intră în autoizolare, adăugând că premierul interimar a intrat în contact direct cu preşedintele Klaus Iohannis.

1249 afișări
Imaginea articolului ALDE: Conducerea de stat a României intră în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL

ALDE: Conducerea de stat a României intră în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL

„Conducerea de stat a României e forţată să intre în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL. Pe timp de criză majoră pentru sănătatea publică, Guvernul României intră în autoizolare! Practic, România a rămas ieri fără prim-ministru, pe motiv de „maturitate politică” (cum a spus preşedintele Iohannis), iar azi a rămas fără premier interimar pe motiv de izolare, fiind printre suspecţii de coronavirus. Conducerea de stat a României intră în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL, pentru că, nu trebuie să uităm că, pe 11 martie, preşedintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire şi a stat faţă în faţă cu Ludovic Orban şi Florin Cîţu, iar în aceeaşi zi a participat la şedinţa Grupului de Lucru Interinstituţional ce a avut loc la Guvern, şedinţă la care au luat parte oficialii celor mai importante instituţii ale statului, plus mediul de afaceri”, a scris ALDE, pe pagina de Facebook.

Conform sursei citate, PNL şi-a retras, joi, premierul desemnat, „lăsând România în continuare în criză politică în plină criză de coronavirus”.

„Azi (vineri - n.red.) Ludovic Orban şi toată conducerea PNL, împreună cu miniştrii săi, sunt suspecţi de coronavirus după ce un senator PNL a fost confirmat cu coronavirus! După ce a aflat că e suspect de coronavirus, Orban a ales să facă o conferinţă de presă!!! Ceva mai iresponsabil rar am văzut”, mai scrie ALDE.

Ludovic Orban a anunţat, vineri, că el şi restul echipei de conducere a PNL se izolează, după ce senatorul Vergil Chiţac a fost confirmat cu coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici