Alina Gorghiu confirmă că a fost în "sufrageria" lui Vlase, şeful SIE/ Sugestia ironică pentru Liviu Dragnea

Fostul lider al PNL Alina Gorghiu a confirmat că a participat marţi seara la ziua onomastică a directorului SIE, Gabriel Vlase. Ea a refuzat să ofere mai multe detalii cu privire la participanţi, dar i-a sugerat ironic lui Liviu Dragnea să înfiinţeze o comisie care să ancheteze acest eveniment.

3604 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu confirmă că a fost în "sufrageria" lui Vlase, şeful SIE/ Sugestia ironică pentru Liviu Dragnea

Alina Gorghiu confirmă că a fost la ziua şefului SIE, Gabriel Vlase: Am fost cu soţul meu

”Am participat aseară (marţi seară -n.r.) la o zi onomastică, un eveniment privat. Dar dacă evenimentele private sunt de interes - şi am văzut că sunt multe teme care nu-şi au locul în Parlament, am sugerat dlui Dragnea să facă o comisie de anchetă să vadă ce meniu a fost la acest eveniment, ce participanţi au fost şi alte lucruri... Discuţia publică nu mi se păare că are sens”, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Gorghiu.

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri, la Parlamentul, că a participat marţi seară „la o petrecere privată”, fiind invitat în urmă cu o săptămână urmă de directorul SIE, Gabriel Vlase. Ciolacu a adăugat că nu s-a discutat nici despre politică, nici despre „povestea valizelor”.

„Nu s-a vorbit de politică. Nu s-a vorbit de valize. Suntem vechi prieteni, vechi colegi. Ne-am văzut ca la orice zi normală.”, a declarat Marcel Ciolacu, fiind întrebat dacă la întâlnirea de marţi seară s-a discutat atât despre povestea valizelor, cât şi despre demiterea Guvernului.

Şi fostul premier Mihai Tudose a confirmat că a participat la ziua lui Gabriel Vlase, dar a refuzat să ofere alte detalii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici