Antonescu: Împreună trebuie să readucem PNL la guvernare

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu le transmite tuturor delegaţilor, joi, în ajunul Congresului, prin intermediul unei declaraţii remise MEDIAFAX, că împreună trebuie să readucă PNL la guvernare pentru rezolvarea eficientă a crizei, şi să conlucreze pentru ca PNL să câştige alegerile prezidenţiale.

12 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Împreună trebuie să readucem PNL la guvernare

Antonescu: Împreună trebuie să readucem PNL la guvernare

"Acum, în ajunul congresului nostru, gândurile mele se îndreaptă spre fiecare membru al Partidului Naţional Liberal deoarece, împreună trebuie să readucem PNL la guvernare pentru rezolvarea eficientă a actualei crize economice şi financiare, şi pentru ca fiecare liberal să-şi poate îndeplini angajamentele faţă de cetăţenii Romaniei în faţa cărora şi-a asumat obligaţii în campania electorală", a susţinut Crin Antonescu.

Candidatul pentru funcţia de preşedinte al PNL le-a mai transmis delegaţilor la congres că este hotărât să conlucreze cu toţi liberalii în aşa fel încât PNL să câştige alegerile prezidenţiale.

"Sunt hotărât ca împreună cu toţi liberalii să conlucrez eficient în cele două campanii electorale ale alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale, astfel încât PNL să devină forţa politică de dreapta cea mai puternică a Romaniei şi să câştige alegerile prezidenţiale", a conchis Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici