Avionul cu care zbura un europarlamentar român a aterizat „undeva în câmp”

  • Avionul cu care a călătorit europarlamentarul Maria Grapini a aterizat la Bruxelles „undeva în câmp”.
  • Aceasta povesteşte că angajaţii aeroportului s-au chinuit să deschidă uşa avionului circa 20 de minute.
15096 afișări
Imaginea articolului Avionul cu care zbura un europarlamentar român a aterizat „undeva în câmp”

„Se poate şi mai rău! Azi (luni - n.r.) am avut o experienţă unică de când fac naveta săptămânal la Bruxelles! Am aterizat la Bruxelles, undeva în câmp, avionul nu a fost tras la burduf! S-au chinuit vreo 10 minute să instaleze scară de coborâre şi într-un final au lăsat-o cu o anumită distanţă de îţi era frică să nu cazi când calci pe ea! Apoi ne-am urcat în autobuze şi am mers vreo 15-20 min şi am ajuns la uşa de intrare în aeroport! Aici-ghinion cum ar fi spus preşedintele Iohanis! Nu se deschide uşa! Lucrătorul aeroportului a chemat un ajutor pe spatele căruia scria <Supervisor>! Nu a reuşit nici el! Au venit patru persoane, toate încercând să deschidă uşa! După alte cca 20 de min a venit al cincilea care a reuşit”, relatează europarlamentarul Maria Grapini.

El povesteşte că timpul călătoriei „aproape că s-a dublat”.

„Şi uite aşa zborul de două ore jumate Bucureşti - Bruxelles aproape s-a dublat că timp! Am şi un grup de români invitaţi în PE(40) care au înţeles că serviciile nu depind de ţară ci de calitatea resursei umane şi de organizare! Doamne ajută că ziua de 13 să-şi fi făcut <treaba> doar cu atât! Doresc zile frumoase invitaţilor mei, la Bruxelles”, conchide Grapini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici