Blaga: PDL a fost sancţionat pentru modul în care doamne sau domni au făcut politică

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că la alegerile locale partidul a suferit o înfrângere "destul de tare" şi că democrat-liberalii "au fost sancţionaţi pentru modul în care doamne sau domni au făcut politică".

610 afișări
Imaginea articolului Blaga: PDL a fost sancţionat pentru modul în care doamne sau domni au făcut politică

Blaga: PDL a fost sancţionat pentru modul în care doamne sau domni au făcut politică (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

El a făcut această precizare la şcoala femeilor democrat-liberale, care se desfăşoară în perioada 14-16 septembrie la Costineşti.

Blaga a apreciat că realizările partidului nu ar fi trebuit prezentate arogant, că partidul "a plătit scump" şi că reprezentanţii PDL trebuie să înveţe să nu mai facă ce nu au făcut bine.

Blaga a precizat că PDL "are muniţie" pentru a lupta cu USL şi că partidul "are nevoie de dinamizarea organizaţiilor interne", de reconstruirea organizaţiilor, arătându-se nemulţumit că organizaţia oamenilor de afaceri "lipseşte cu desăvârşire" din PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici