Borbely: Cei care au crezut că Băsescu va spune altceva despre autonomie au greşit amarnic

Vicepreşedintele executiv al UDMR, deputatul Borbely Laszlo, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că aceia care şi-au închipuit că preşedintele Traian Băsescu va spune altceva decât până acum pe subiectul autonomiei "au greşit amarnic".

16 afișări
Imaginea articolului Borbely: Cei care au crezut că Băsescu va spune altceva despre autonomie au greşit amarnic

Borbely: Cei care au crezut că Băsescu va spune altceva despre autonomie au greşit amarnic (Imagine: Mediafax Foto)

"Cei care au avut iluzia că domnul preşedinte Băsescu va spune altceva decât până acum o săptămână pe subiectul autonomiei sau altceva decât a spus la congresul UDMR, s-au înşelat. Dacă m-aţi fi întrebat ieri (vineri -n.r.), vă spuneam exact ce va zice pe acest subiect. Dacă cei care l-au invitat la Tusvanyos credeau că va spune altceva, au greşit amarnic", a spus Borbely.

Acesta a refuzat să comenteze faptul că Băsescu a fost huiduit la Universitatea de Vară "Tusvanyos" când a vorbit despre autonomia locală care trebuie să fie la fel "la Odorhei şi la Tulcea" şi când a citat din Constituţie despre caracterul naţional, suveran şi independent al României.

"Nu noi am organizat, întrebaţi-i pe cei de acolo. Probabil că întotdeauna vor fi câţiva ce vor ridica pancarte cu autonomia. Nimic nou sub soare. Asta e, trebuie să-ţi asumi şi răspunderea de a fi huiduit câteodată", a conchis el.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă dimineaţă, la Băile Tuşnad, unde are loc a XX-a ediţie a Universităţii de Vară şi Tabăra Studenţească "Tusvanyos", şeful statului fiind îmbrăcat cu vestă secuiască.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici