C.V.Tudor şi Becali urmează să semneze "un act important"

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor şi liderul PNG-CD Gigi Becali vor susţine, miercuri, o conferinţă de presă comună, în care vor semna "un act important" între cele două partide, a declarat, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele PRM Dan Claudiu Tănăsescu.

24 afișări
Imaginea articolului C.V.Tudor şi Becali urmează să semneze "un act important"

C.V.Tudor şi Becali urmează să semneze "un act important"

Întrebat dacă documentul care urmează să fie semnat se referă la o fuziune între cele două partide, Dan Caludiu Tănăsescu a răspuns: "Cam aşa ceva".

El a arătat că miercuri "este o zi importantă" pentru cele două partide.

Gigi Becali ocupă cea de a doua poziţie pe listele PRM pentru alegerile europarlamentare, după Corneliu Vadim Tudor.

Conferinţa de presă, care este anunţată pentru miercuri la ora 13.00, este prima conferinţă de presă comună a lui Vadim Tudor şi Becali care se va ţine la sediul central al PRM. Cei doi au mai participat împreună la manifesări electorale în teritoriu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici