Cabinetul Dăncilă 2: Cine pleacă, cine rămâne

Înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD sunt vehiculate mai multe schimbări în Guvernul Dăncilă. Una dintre variante este o modificare la Ministrul Apărării, în locul lui Mihai Fifor urmând să vină Dorel Căprar, preşedinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor.

3675 afișări
Imaginea articolului Cabinetul Dăncilă 2: Cine pleacă, cine rămâne

Bursa zvonurilor: Cine pleacă, cine rămâne în Cabinetul Dăncilă

Surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, că o variantă de lucru luată în calcul, în ceea ce priveşte remanierea Cabinetului Dăncilă este ca Lia Olguţa Vasilescu să preia portofoliul de la Ministerul Transporturilor.

Sursele politice au declarat că la capitolul variante de lucru au fost vehiculate următoarele nume:

Lia Olguţa Vasilescu- la ministerul Transporturilor, în locul lui Lucian Şova. Totuşi este vehiculat aici şi numele lui Mircea Drăghici (trezorier PSD)

Marius Budai (deputat, Comisie finanţe-bănci)- la Ministerul Muncii, în locul Liei Olguţei Vasilescu

Gabriel Leş (a mai fost ministru al Apărării)- la Apărare, în locul lui Mihai Fifor, care a demisionat

Niculae Bădălău- Ministerul Economiei, în locul lui Dănuţ Andruşcă

Ilan Laufer -Ministerul Dezvoltării, în locul lui Paul Stănescu

Alexandru Petrescu- la ministerul Comunicaţiilor, în locul lui Bogdan Cojocaru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici