Călin Popescu Tăriceanu, despre OUG 114: Se poate modifica. Nu ştiu dacă ALDE o va respinge in corpore

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, că ALDE nu este de acord cu anumite prevederi din ordonanţa 114 şi că vor face modificările necesare în Parlament. Acesta a precizat că, în cazul în care va fi necesar, ALDE va respinge anumite prevederi din recursul compensatoriu.

146 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu Tăriceanu, despre OUG 114: Se poate modifica. Nu ştiu dacă ALDE o va respinge in corpore

Tăriceanu, despre OUG 114: Se poate modifica. Nu ştiu dacă ALDE o va respinge in corpore

Întrebat, luni la Parlament, cum vor vota deputaţii ALDE în privinţa ordonanţei 114 şi a recursului compensatoriu, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: „O să stau să discut cu colegii mei, dar vă pot spune următorul lucru, că ordonanţa 114 are o serie de prevederi pe care le-am criticat şi cu care nu suntem de acord, dar sunt şi unele care cred că trebuie să rămână "fără dar şi poate" şi le-am mai dicutat în trecut de nenumărate ori. Nu ştiu dacă vom decide respingerea in corpore. Cred că se poate modifica ordonanţa 114, pentru că ăsta este rolul Parlamentului şi trebuie să o facă pentru a schimba acele prevederi care au creat o nemultumire destul de amplă în domeniul economic şi restul pot rămâne şi să fie aprobate”.

El a mai spus că ALDE va respinge "fără niciun fel de problemă" prevederile incorecte juridic din recursul compensatoriu.

"În ceea ce priveşte recursul compensatoriu am văzut care sunt preocupările, îngrijorarile, temerile critice şi sigur că lucurile care depăşesc ceea ce este raţonal, de bun simţ juridic cu bazele, le vom respinge. Nu este niciun fel de problemă", a completat Tăriceanu.

Taguri:
tăriceanu,
114,
recursul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici