Video Carmen Iohannis şi-a dus clasa, la care este dirigintă, la tenis: Dacă o să îmi ceară, sigur că vom vizita şi Cotroceniul

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, i-a dus pe elevii clasei a noua de la Colegiul Naţional „Gheroghe Lazăr” din Sibiu, unde predă, la turneul de tenis Sibiu Open şi i-a îndemnat să practice sportul, pentru a fi sănătoşi.

785 afișări

Carmen Iohannis a declarat presei că a decis ca prima ieşire cu elevii clasei a noua de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, unde este diriginte şi profesor de limba engleză, să se desfăşoare la turneul de tenis Sibiu Open, pentru a le transmite copiilor să practice sportul.

„A fost prima noastră ieşire cu clasa a noua şi am zis să începem cu sportul, pentru că vrem să dăm un semnal că sportul este foarte important pentru tineri, pentru vârstnici, pentru orice vârstă şi mai ales tenisul, care este un sport foarte frumos, elegant, plăcut tuturor. Dacă tot avem Sibiu Open, atunci de ce să nu profităm de el? Sper că după ora asta de dirigenţie în aer liber, mulţi dintre elevii mei se vor apuca de orice sport”, a spus Carmen Iohannis.

Întrebată dacă îi va duce şi pe elevii din noua promoţie la Cotroceni, aşa cum a făcut cu cei care au terminat vara aceasta liceul, să îl cunoască pe preşedinte, Carmen Iohannis a spus că este posibil.

„Da, dacă o să îmi ceară, dacă o să ne hotărâm să facem o excursie la Bucureşti, sigur că vom vizita şi Cotroceniul”, a spus soţia preşedintelui Klaus Iohannis.

Potrivit acesteia, de obicei îşi duce elevii în excursie în zona Ardealului, pentru că este mai aproape de casă.

Sâmbătă, la Sibiu Open, se va disputa semifinala turneului, dintre românul Dragoş Dima şi spaniolul Pedro Martinez.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici