Căşuneanu: Nu am nici intenţia, nici puterea de a influenţa negocierile sau numirea unor persoane

Omul de afaceri Costel Căşuneanu a precizat, luni, că nu are nici intenţia şi nici puterea de a influenţa în vreun fel negocierile sau numirea unor persoane, iar cine publică aceste "informaţii neadevărate" ar trebui să investigheze cine are interesul de a le promova.

15 afișări
Imaginea articolului Căşuneanu: Nu am nici intenţia, nici puterea de a influenţa negocierile sau numirea unor persoane

Căşuneanu: Nu am nici intenţia, nici puterea de a influenţa negocierile sau numirea unor persoane

"Nu am nici intenţia, nici puterea de a influenţa în vreun fel negocierile sau numirea unor persoane, aşa cum, pe nedrept, unii încearcă să acrediteze această percepţie, aruncând pe piaţă zvonuri nefondate", susţine Căşuneanu, într-un comunicat remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, negocierile privind formarea noului guvern sunt responsabilitatea exclusivă a politicienilor şi nimeni altcineva nu este în măsură să stabilească cine şi ce portofolii va ocupa.

De asemenea, omul de afaceri apreciază că aceia care publică "astfel de informaţii neadevărate ar trebui să realizeze investigaţii jurnalistice care să dezvăluie cine şi de ce are interesul să colporteze asemenea informaţii false".

"În calitate de preşedinte al grupului PA&CO International sunt preocupat exclusiv de bunul mers al propriilor afaceri, cu respectarea strictă a legilor româneşti", mai scrie omul de afaceri, potrivit căruia "orice insinuare care încearcă să inducă opiniei publice o altă concluzie ar putea fi generată fie de către alte firme concurente care au interesul de a denigra PA&CO International, fie de către terţi care încearcă astfel să pună presiune pentru a obţine diverse avantaje pe care nu le-au putut obţine de la compania pe care o conduc".

Presa a relatat, recent, că la o rundă de consultări cu partidele preşedintele Traian Băsescu ar fi declarat că deţine informaţii conform cărora "un constructor de drumuri din Moldova vrea să-şi pună ministru la Transporturi", ulterior, în presă fiind nominalizat Costel Căşuneanu va fiind respectivul om de afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici