Cîţu, reacţie în cazul incendiului de la Balş: Un lucru este cert, de această dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă

Un lucru este cert, de aceasta dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă, afirmă premierul Florin Cîţu, după incendiul de la Institutul Matei Balş din Capitală: „În aceasta dimineaţă o tragedie a lovit Bucureştiul. Din păcate, cu victime”.

2324 afișări
Imaginea articolului Cîţu, reacţie în cazul incendiului de la Balş: Un lucru este cert, de această dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă

Cîţu: Un lucru este cert, de această dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă

„În aceasta dimineaţă o tragedie a lovit Bucureştiul. Din păcate, cu victime. În primul rând transmit sincere condoleanţe familiilor îndoliate”, scrie, vineri, pe Facebook, Florin Cîţu.

El menţionează că „din primul moment” am activat Planul Roşu şi împreună cu Ministerul de Interne şi prefectul municipiului Bucureşti a luat toate măsurile ca situaţia să fie stabilizată rapid.

„În acelaşi timp au fost identificate locuri în alte spitale din Bucureşti unde au fost transferaţi imediat mai mulţi pacienţi. M-am asigurat că transferul s-a făcut în condiţii sigure. Un lucru este cert, de această dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă. Despre cauze şi responsabili discutăm după ce avem toate informaţiile”, conchide premierul.

Un incendiu a izbucnit în vineri dimineaţă într-un corp de clădire al spitalului Matei Balş. Au fost evacuaţi în jur de 120 de pacienţi. Iniţial autorităţile au anunţat trei victime, iar un pacient în stare gravă a fost intubat, dar a murit şi el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
incendiu,
matei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici