Claudiu Manda, învins la el acasă: Suntem principala forţă politică în Dolj

Europarlamentarul Claudiu Manda spune că PSD a rămas principala forţă politică în Dolj şi e pregătit să câştige alegerile locale.

4692 afișări
Imaginea articolului Claudiu Manda, învins la el acasă: Suntem principala forţă politică în Dolj

Claudiu Manda, învins la el acasă: Suntem principala forţă politică în Dolj

„Desi nu am câştigat 50% + 1 din voturile electoratului pentru candidatul nostru, vestea bună este că PSD Dolj este pe locul 8 la nivel naţional între organizaţiile judeţene social democrate şi pe primul loc la număr de voturi aduse candidatului Viorica Dăncilă, 138.855 (48,21%)”, scrie europarlamentarul Claudiu Manda pe Facebook.

Potrivit acestuia, Dăncilă a câştigat alegerile în 78 de localităţi din judetul Dolj, în zece dintre ele cu peste 70%, în 30 de localităţi cu peste 60% şi în 38 cu peste 50%, „asta însemnând că PSD Dolj rămâne principala forţă politică şi suntem pregătiţi să câştigăm alegerile locale”.

La nivel naţional, potrivit ultimelor date furnizate de AEP, după centralizarea voturilor din toate cele 18.748 de secţii din România, Klaus Iohannis a obţinut 63.17%, în timp ce Viorica Dăncilă a obţinut 36.81%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
manda,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici