Elena Udrea: Blaga are susţinerea mea la şefia PDL

Elena Udrea a declarat, vineri, că Vasile Blaga are toată susţinerea ei pentru şefia PDL, inclusiv la vot în Convenţia Naţională, menţionând că speră ca acesta să-şi facă o echipă formată din învingători, nu din cei care au pierdut la alegerile locale.

220 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: Blaga are susţinerea mea la şefia PDL

Elena Udrea (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Îl susţin pe Vasile Blaga la şefia PDL, sper să-şi facă o echipă din câştigători, nu din cei care au pierdut alegerile", a spus Udrea, la "gandul.info", precizând că îl va susţine pe Blaga inclusiv la votul de sâmbătă.

Ea a precizat că speră că de a doua zi partidul să intre în campanie împotriva "abuzurilor guvernării Ponta".

Udrea a mai spus că în partid este o aşteptare ca Blaga să devină preşedinte al formaţiunii şi este bine că se dă satisfacţie acestei dorinţe.

Potrivit lui Udrea, mulţi lideri ai PDL susţin că rezultatele partidului ar fi fost mai bune dacă Blaga ar fi fost preşedinte al formaţiunii. Ea a subliniat însă că nu împărtăşeşte această opinie.

Întrebată dacă l-ar fi votat pe Mihai Răzvan Ungureanu dacă acesta ar fi candidat la preşedinţia PDL, ea a răspuns că acum partidul are nevoie de Blaga.

Ea a mai spus că nu crede că sâmbătă la Convenţia PDL vor fi multe discursuri, pentru că se doreşte ca evenimentul să se desfăşoare repede.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici