FADERE cere demiterea senatorului Niculae Bădălău din toate funcţiile, după maneaua ofensatoare pentru Diaspora

Federaţia asociaţiilor de români din Europa solicită conducerii Partidului Social Democrat demiterea din toate funcţiile politice a senatorului Niculae Bădălău, după ce acesta a participat la o petrecere unde maneliştii i-au dedicat o melodie jignitoare pentru Diaspora.

5859 afișări
Imaginea articolului FADERE cere demiterea senatorului Niculae Bădălău din toate funcţiile, după maneaua ofensatoare pentru Diaspora

FADERE cere demiterea senatorului Niculae Bădălău din toate funcţiile, după maneaua ofensatoare pentru Diaspora

"Un deputat a publicat o înregistrare video, în care senatorul Nicolae Bădălău apare alături de manelişti care îi dedică o melodie cu mesaj obscen împotriva diasporei. Refrenul era "Să vină Diaspora că noi ne p...m pe ea". În celelalte mesaje, Nicolae Bădălău si PSD sunt văzuţi ca fiind "învingători". Este pentru prima dată când un politician de rangul domnului Nicolae Bădălău se complace intr-un atac cu un limbaj atât de josnic. Suntem indignaţi de faptul că politicieni de la vârful partidelor, alimentează ruptura creeată în societatea românească. Condamnăm ferm orice mesaj obscen, indiferent că este împotriva vreunui partid (cum a fost cazul "M..e PSD") sau împotriva categorii sociale", se arată în comunicatul de presă transmis de FADERE.

Reprezentanţii Diasporei au un mesaj şi pentru mmanelişti: "le reamintim maneliştilor că, din păcate majoritatea banilor pe care îi câştigă sunt din aşa zise spectacole organizate în străinătate. După un astfel de mesaj, s-ar putea ca românii din diaspora să renunţe la serviciile lor".

"Românii din diaspora şi-au părăsit ţara, casa şi familiile pentru a pleca în ţări străine din cauza proastei administrări a ţării. Majoritatea dintre ei muncesc din greu pentru a trimite bani celor dragi din ţară, iar mulţi dintre ei tânjesc de dorul celor lăsaţi acasă. Toţi aşteaptă din partea politicienilor să pună Romania pe un curs sănătos, pentru a se putea intoarce acasă cât mai repede. Prin astfel de ieşiri în decor, politicienii de teapa senatorului Bădălău, indiferent de orientarea lor, nu au cum să fie învingători, pentru că aceasta ar fi o victorie a pornirilor animalice împotriva bunului simţ şi civilizaţiei" a declarat Daniel Ţecu, preşedintele FADERE, potrivit comunicatului remis MEDIAFAX.

Niculae Bădălău a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că dezaprobă maneaua cântată la un botez din Bolintin, jud. Giurgiu, unde s-a aflat cu o seară înainte, după ce pe Facebook a apărut înregistrarea, iar "urarea" lăutarului către Bădălău jigneşte Diaspora.

"Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru naşul Nicu Bădălău şi pentru tot PSD-ul. Naşule, să ştii că strofa nu e porno e un pic aşa....că şi ăştia a zis <<M...PSD>>> Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai,lai,lai că noi ne pi...m pe ea", a spus lăutarul la microfon.

„Imaginile sunt reale. E o petrecere privată la care a cântat şi o formaţie de manelişti. Nu am nicio legătură cu cântecul acela. Sunt în total dezacord şi dezaprob în totalitate o asemenea formulare la adresa unor cetăţeni. Dar mi-am dat seama că nu pot controla eu repertoriul sau limbajul unor formaţiei. Câteodată au un limbaj mai colorat", a declarat Niculae Bădălău, pentru MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici