Florin Cîţu: iMM Invest începe de astăzi. În primă fază vor fi susţinute 6.000 de locuri de muncă

  • Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a susţinut vineri o declaraţie de presă
  • Cîţu a anunţat începerea programului iMM Invest, program prin care în primă fază vor fi susţinute 6.000 de locuri de muncă
  • „Comisionele şi dobânzile sunt suportate de Guvernul României. E un program care încearcă să repornească România”, a mai adăugat ministrul
2153 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: iMM Invest începe de astăzi. În primă fază vor fi susţinute 6.000 de locuri de muncă

Declaraţii LIVE Ministrul Finanţelor Florin Cîţu pe Mediafax

Redăm principalele declaraţii:

- Azi incepe etapa a doua, etapa de repornire a economie. IMM Invest nu are nico conditionalitate. Acesta e un program care poate fi accesat pe tot timpul anului.

- Plafonul de garantare e de 15 miliarde de lei. Schema de stat a fost aprobata de Comisia Europeana. In prima faza vor fi sustinute 6.000 de locuri de munca. Pentru perioada urmatoare companiile se pot inregistra pe platforma imminvest.ro.

- Nu exista comisionare. Comisionele si dobanzile sunt suportate de guvernul Romaniei. E un program care incearca sa reporneasca Romania.

- Nu exista un termen limita. Nu e un program care merge numai pe perioada starii de urgenta. Daca va fi nevoie vom suplimenta acest plafon in functie de evolute.. Prin aceasta masura inchidem aceasta prima faza.

- iMM Invest incepe de astazi. Mai avem un lucru sa comunic despre rectificarea bugetara. Nu se taie nimic. Ceea ce a avut in plus aceasta rectificare - au fost suplimentate fondurile pentru Ministerul Transporturilor si la Ministerul Educatiei.

- Guvernul Romaniei intra in faza a doua, in programul de repornire a economiei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici