Gabriela Firea îşi depune candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Bucureşti

  • Gabriela Firea îşi va depune candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Bucureşti.
  • Evenimentul va avea loc duminică la Biroul Electoral Bucureşti.
90 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea îşi depune candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Bucureşti

La eveniment va participa şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, participă duminică, 28.04.2024, la ora 14.00, la evenimentul de depunere a candidaturii doamnei Gabriela Firea pentru funcţia de primar al Municipiului Bucureşti ce va avea loc la Biroul Electoral de circumscripţie al Municipiului Bucureşti din Str. N. Filipescu, nr.26”, au anunţat reprezentanţii PSD.

Iniţial, PSD şi PNL au propus un candidat comun. Ulterior, acesta a fost retras, iar partidele au lansat propriile propuneri. Liberalul Sebastian Burduja şi-a depus sâmbătă candidatura. Firea şi Burduja se vor confrunta în alegeri, printre alţii, cu Nicuşor Dan şi Cristian Popescu Piedone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici