Geoană: Guşă ne va ajuta la "dificultăţile relative" din Transilvania

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, duminică seara, la Prima TV, că va avea o colaborare, atât el, cât şi pe linie de partid, cu fostul lider al PIN Cozmin Guşă, pentru a ajuta PSD să redevină o forţă în zona Transilvaniei, el spunând că relaţia lui Guşă cu S.O. Vântu este problema lui Guşă.

26 afișări
Imaginea articolului Geoană: Guşă ne va ajuta la "dificultăţile relative" din Transilvania

Geoană: Guşă ne va ajuta la "dificultăţile relative" din Transilvania (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă va fi consiliat de Cozmin Guşă, care e asociat cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, în perspectiva alegerilor prezidenţiale, Geoană a răspuns: "Nu ştiu ce face domnul Guşă cu viaţa lui privată şi cu partea de business. E problema dânsului, dar l-am rugat într-adevăr, voi avea o colaborare şi vom avea o colaborare, ca partid, pe un subiect unde domnia-sa are conoştinţe şi o imagine şi o reputaţie foarte bune, în Transilvania".

Geoană a precizat că Guşă are abilităţi în materie de campanie electorală şi poate ajuta PSD să redevină o forţă importantă în anumite judeţe din Transilvania unde, în acest moment, are o "dificultate relativă".

"De aceea, eu am făcut apel nu numai la Cozmin, ci şi la oameni de bună-credinţă care cred că în jurul PSD se poate construi o alternativă serioasă", a spus Geoană.

Întrebat dacă, în condiţiile în care Cozmin Guşă este asociat cu Sorin Ovidiu Vântu într-o formă de management, va pune şi omul de afaceri "umărul" în campania electorală a lui Geoană, liderul PSD a spus: "Nici gând, nu cred că ăsta este subiectul discuţiei".

"Cozmin Guşă este un coleg care se pricepe la politică. Cunoaşte Transilvania foarte bine şi ne va ajuta pe acest subiect. Relaţia lui cu domnul Vântu, cu oricine altcineva, este problema dânsului, nu este problema noastră", a conchis Geoană.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici