Gorghiu: PSD se va scufunda împreună cu Dragnea, au ratat acum încă o şansă de a mai schimba ceva

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a declarat sâmbătă, după Comitetul Executiv Naţional al PSD, că partidul condus de Liviu Dragnea „se va scufunda” împreună cu liderul acestuia şi vineri social-democraţii au ratat încă o şansă de a mai schimba ceva.

129 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: PSD se va scufunda împreună cu Dragnea, au ratat acum încă o şansă de a mai schimba ceva

Gorghiu: PSD se va scufunda împreună cu Dragnea, au ratat acum încă o şansă de a mai schimba ceva

„Urmările zilei de ieri: războiul civil din PSD va continua, alternativă la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar că nu există, guvernarea este şi rămâne blocată, majoritatea parlamentară nu cred că mai există. Pericolul e la orizont: o criză economică şi bugetară a ţării. (..) Rămân la o părere mai veche: PSD se va scufunda împreună cu Dragnea, au ratat acum încă o şansă de a mai schimba ceva. Până atunci, acest partid trebuie să fie izolat. Nu mai poate rămâne la guvernare şi sper să nu mai gireze nimeni măcelul intern de acolo, mai ales după butaforia de ieri seară. După ce nu vor mai putea face rău ţării, vor putea să îşi aleagă un lider dintre Dăncilă şi Dragnea, că alte idei văd că nu au”, a scris senatorul PNL, Alina Gorghiu, pe Facebook.

Senatorul liberal a susţinut că "este de neiertat" faptul că că 40-50 de lideri social-democraţi l-au sprijinit în şedinţa de ieri pe preşedintele PSD Liviu Dragnea.

„Despre şedinţa propriu – zisă ce să mai spun? Am urmărit ce a scris presa. Înţeleg că au ajuns la chestiunea amnistiei şi graţierii înainte să ajungă la discuţia despre demisia lui Dragnea. Probabil au început cu chestiunile care li se păreau mai importante. Asta spune multe despre ceea ce este în mintea PSD. Este de neiertat că am văzut 40 sau 50 de lideri ai PSD care au dat sprijin politic taberei despre care ştiu toţi că va pune în pericol traseul european şi euro – atlantic al ţării. Au dat sprijin liderului care le-a promis continuarea luptei împotriva justiţiei, amnistie şi graţiere, deşi ştiu foarte bine că asta poate să scoată România din rândul ţărilor civilizate. Inacceptabil !!! Şi au dat sprijin celor care poartă răspunderea politică pentru ceea ce a fost la 10 august, în condiţiile în care tocmai ieri se aflase că represiunea din Piaţa Victoriei s-a făcut cu acte false”, a adăugat Alina Gorghiu.

Vineri a avut loc Comitetul Executiv Naţional al PSD, în care s-a supus la vot continuitatea sprijinului oferit pentru preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Doar opt social-democraţi din CexN au votat împotriva susţinerii lui Liviu Dragnea, în timp ce peste 50 au votat pentru susţinere. Şedinţa a durat peste opt ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici