Guvernul se mută pentru o zi în alt oraş. Şedinţă de Guvern la Timişoara, joi

Guvernul se va reuni în şedinţă, joi, la Timişoara, pentru a dezbate proiecte cu impact regional, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin.

1048 afișări
Imaginea articolului Guvernul se mută pentru o zi în alt oraş. Şedinţă de Guvern la Timişoara, joi

Guvernul se mută pentru o zi în alt oraş. Şedinţă de Guvern la Timişoara, joi

„Vom avea o şedinţă specială, aş putea spune, în această zi de joi, la Timişoara. (...) Este o şedinţă focalizată pe proiecte cu impact regional”, a spus Mihai Constantin.

Acesta a menţionat:

- aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui nou stadion în Timişoara

- demersurile pentru deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei la Beba Veche

- autorizarea Companiei Naţionale de Investiţii pentru declanşarea procedurilor în vederea construirii Institutul Regional de Oncologie din Timişoara. Este vorba despre un proiect finanţat prin PNRR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici