Ilie Năstase, filmat în timp ce aruncă un pahar de cafea pe afişul lui Traian Băsescu: „Eşti nebun, Iliuţă. Te filmez!”- VIDEO

Fostul tenismen Ilie Năstase, primul pe lista UNPR la Europarlamentare a fost filmat în timp ce a aruncat cafea pe panoul de campanie a lui Traian Băsescu. Un membru PMP a postat înregistrarea pe reţelele sociale susţinând că acesta este un gest de golănie.

3346 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase, filmat în timp ce aruncă un pahar de cafea pe afişul lui Traian Băsescu: „Eşti nebun, Iliuţă. Te filmez!”- VIDEO

În imagini se observă cum Ilie Năstase care avea un pahar de cafea în mână s-a apropiat de un panou cu fotografia lui Traian Băsescu. Cel care îl filma se aude spunând: „Eşti nebun Iliuţă! Te filmez!” În acel moment, fostul tensimen a luat o gură de cafea, apoi a vărsat băutura pe fotografia lui Băsescu. Imaginile au apărut pe internet şi au generat critici din partea membrilor PMP.

„NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române şi candidat la alegerile europarlamentare!  Poţi să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decenţă, cu un minim bun simţ şi mai ales cu respectarea legii. PMP Bucureşti va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă şi cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN”, a scris pe Facebook preşedintele PMP Bucureşti Cristian Petrescu.

 Ulterior, Petrescu a redistribuit postarea, adăugând hashtag-ul #IlieGolănie şi descrierea „Unde poate ajunge degradarea umană”. 

Ilie Năstase deschide lista UNPR la alegerile Europarlamentare, care vor avea loc pe 26 mai, în timp ce Traian Băsescu este primul pe lista PMP. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici