Iohannis anunţă că masca de protecţie devine obligatorie în spaţiile închise

  • Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că de pe data de 15 mai, masca de protecţie devine obligatorie
  • De asemenea este obligatorie şi distanţarea socială
  • Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit şi despre igiena mâinilor care devine şi ea obligatorie
2858 afișări
Imaginea articolului Iohannis anunţă că masca de protecţie devine obligatorie în spaţiile închise

Iohannis anunţă că masca de protecţie devine obligatorie în spaţiile închise

Şeful statului a precizat că după data de 15 mai, românii trebuie să respecte nişte reguli impuse de autorităţi. De asemenea Klaus Iohannis a mai spus că vor fi si măsuri obligatorii de care oamenii să ţină cont.

"În primul rând ce devine obligatoriu din 15 mai.Sunt lucruri foarte simple dar foarte importante. Primul lucru, din 15 mai devine obligatoriu portul măştii, o mască care acoperă gura şi nasul atunci când ne găsim in spaţii interioare. De exemplu când mergem la magazin, în metrou, în transportul public în comun. Deci în interior masca este obligatorie. Este obligatorie, atenţie, nu e recomandată, e obligatorie, păstrarea unei distanţe de 1,5 m, adică distanţa a două braţe. Igiena mâinilor devine obligatorie, trebuie să ne spălăm cât mai des şi întotdeuna când venim de afară, de la magazin", a spus preşedintele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici