Iohannis, în ajun de Crăciun: Nu vom introduce restricţii noi, dar nu-i de joacă/ Campania de vaccinare începe în trei zile

De Crăciun nu vor fi introduse noi restricţii, anunţă preşedintele Klaus Iohannis, care îi îndeamnă pe români să respecte regulile de protecţie sanitară: „Pandemia, din păcate, este cu noi. Nu-i de joacă”.

888 afișări
Imaginea articolului Iohannis, în ajun de Crăciun: Nu vom introduce restricţii noi, dar nu-i de joacă/ Campania de vaccinare începe în trei zile

Iohannis: De Crăciun nu vom introduce restricţii noi, dar nu-i de joacă

„Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puţine persoane infectate, nu putem spune că lucrurile stau bine. Avem, din păcate foarte multe persoane la ATI, avem, din păcate, prea multe persoane decedate. Vă rog să vă feriţi de boală şi să-i feriţi şi pe ceilalţi de boală. Nu-i de joacă”, spune Klaus Iohannis.

El precizează că nu vor fi introduse noi restricţii de sărbători, însă îndeamnă la respectarea regulilor de protecţie sanitară.

„Nu vom introduce restricţii noi de sărbători, însă restricţiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare. Acestea sunt obligatorii, nu este ceva opţional. Vă rog să vă conformaţi acestor restricţii dacă nu doriţi să ajungeţi de sărbători în spital. Aşadar, în perioada sărbătorilor aveţi grijă de voi, de cei dragi vouă, respectaţi restricţiile”, conchide preşedintele Klaus Iohannis.

 

Iohannis: Campania de vaccinare începe pe 27 decembrie. Vaccinul - sigur şi eficient

Pe 27 decembrie începe campania de vaccinare împotriva COVID-19, anunţă Klaus Iohannis, care menţionează că vaccinul este sigur, eficient şi autorizat la cele mai înalte standarde europene.

„În ce priveşte campania de vaccinare, vă confirm - începe în România şi în toată Uniunea Europeană pe 27 decembrie, duminică”, anunţă Klaus Iohannis.

El precizează că se începe cu o primă tranşă simbolică, de 10.000 de doze.

„Dar după Crăciun vor veni şi alte tranşe. Aceste vaccinuri sunt sigure, eficiente şi autorizate la cele mai înalte standarde europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici