Liviu Dragnea, lui Sorin Grindeanu: Sunt meciuri celebre în care cu 3-0 nu te califici. Nu asta e abordarea

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, joi, că declaraţia premierului Sorin Grindeanu, în care se întreba despre logica remanierii în condiţiile în care scorul e 3-0 în minutul 15, nu a fost bună, el arătând că sunt meciuri celebre în care cu 3-0 nu te califici şi că aceasta nu e abordarea corectă.

395 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, lui Sorin Grindeanu: Sunt meciuri celebre în care cu 3-0 nu te califici. Nu asta e abordarea

Liviu Dragnea, lui Sorin Grindeanu: Sunt meciuri celebre în care cu 3-0 nu te califici. Nu asta e abordarea

„Sunt întârzieri în anumite domenii (din programul de guvernare, n.r.). O să vedem în perioada următoare. Am început să lucrăm serios şi eu şi domnul Tăriceanu şi facem o analiza foarte riguroasă a fiecărei măsuri care a fost implementată, care n-a fost implementată, de ce s-a întârziat pentru că efectele pot apare mai târziu şi vrem să prevenim”, a spus Dragnea la România Tv.

„Probabil săptămâna viitoare sper să finalizăm această analiză pentru că în funcţie de asta vom decide politic ce măsuri trebuie luate, dacă trebuie luate măsuri in privinţa componenţei Guvernului, în îmbunătăţirea actului de guvernare, în comunicare”, a adăugat Dragnea.

Întrebat cum comentează declaraţia premierului Grindeanu, care se întreba care e logica de a face schimbări dacă ai 3-0 în minutul 15 din repriza întâi, Dragnea a spus că această declaraţie nu a fost una bună.

„Eu în genral evit să comentez ce spune premierul. Evit, sunt puţin mai în vârstă ca el, poate am şi o altă autoritate...Nu cred că a fost o declaraţie bună pentru că se poate genera o contra-afirmaţie imediat”, a spus Dragnea.

„Sunt meciuri celebre în care 3-0 nu e suficient, nu te califici. Dacă ai luat bătaie cu 4-0, 3-0 nu e suficient. Sau poţi să ai 3-0 acum şi la final ai 4-3, pentru ceilalţi. Nu asta e abordarea. Orice semnal de alarmă pe care ţi-l transmite oricine, cu bună-credinţă, trebuie tratat cu foarte multă seriozitate şi respect”, a subliniat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici