Video Marcel Ciolacu a leşinat în timpul conferinţei în care prezenta programul PSD de relansare a economiei. VIDEO

  • Marcel Ciolacu, 52 de ani, prezenta programul PSD de relansare a economiei:"Repornim România"
  • Preşedintelui interimar de la PSD i s-a făcut rău în timpul conferinţei
  • PSD: Marcel Ciolacu a suferit o criză de lipotimie
  • Ciolacu a plecat la spital cu maşina, nu a mai aşteptat să vină salvarea
  • Ciolacu a ajuns la Spitalul Militar
51863 afișări

Momente delicate la sediul PSD. Preşedintelui interimar Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în timpul conferinţei de presă. Şi pe imagini se vede cum Marcel Ciolacu a început să respire greu iar mai apoi a leşinat. Cei aflaţi la sediu au chemat Ambulanţa.

Marcel Ciolacu a preferat să nu mai aştepte ambulanţa la sediul PSD şi a plecat cu un şofer la spital. Întrebat de jurnalişti cum se simte, preşedintele interimar al PSD a spus că starea sa este stabilă şi va merge direct la spital.

 "Astăzi, în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament cât şi la partid.

Preşedintele interimar PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii", a transmis PSD

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici