Mircovici:George Costin urmează să fie destituit din postul de secretar de stat pentru revoluţionari

Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor, George Costin, urmează să fie destituit din funcţie, a susţinut, luni, într-o conferinţă de presă, deputatul Nicolae Mircovici.

347 afișări
Imaginea articolului Mircovici:George Costin urmează să fie destituit din postul de secretar de stat pentru revoluţionari

Mircovici:George Costin urmează să fie destituit din postul de secretar de stat pentru revoluţionari

"Pe problema care face obiectul acestei conferinţe de presă (amendamentele făcute de George Costin la Legea 341/2004 - n.r.) am solicitat, în primă fază, şi după aceea am fost destul de ferm în a lămuri o problemă legată de acest secretariat de stat pentru problemele revoluţionarilor şi domnul prim-ministru, preşedintele PDL şi secretarul general al PDL (…) mi-au spus că urmează să fie destituit domnul George Costin din funcţia de secretar de stat", a spus Mircovici.

El a susţinut că demiterea va fi decisă probabil în cursul zilei de luni, urmând ca marţi, cel târziu, să fie numit un nou secretar de stat.

"Probabil că se va ţine cont şi de punctul de vedere al organizaţiilor de revoluţionari. Eu aş fi fericit dacă ar fi cineva din Timiş, cineva care nu poate fi sub nicio formă contestat, aşa cum, din păcate, este contestat domnul secretar de stat George Costin", a arătat deputatul.

Pe de altă parte, el şi-a declarat speranţa că anunţul său nu va determina pe cineva să se răzgândească.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici