Video Negoiţă: PSD are nevoie de o perioadă de opoziţie/ „Tătucul” nu mai e acum, dar toată lumea se raportează tot la tătuca

Robert Negoiţă, suspendat din PSD pentru şase luni, susţine că singura modalitate de redresare a PSD pe scena politică, după înfrângerea de la alegerile europarlamentare, este trecerea partidului în opoziţie. El spune că PSD ar trebui să se purifice, cureţe, în acest fel, de epoca Dragnea.

869 afișări

„PSD, în mod normal, nu mai trebuia să fie astăzi la guvernare, ce mai discutăm de alianţe, ce mai discutăm de candidaturi, cred că la ora aceasta şi asta a şi făcut să intervină o falie atât de mare între punctul meu de vedere, viziunea mea, şi punctul de vedere al conducerii partidului pentru că gândim consistent substanţial diferit. Dânşii ar fi de părere că ar trebui să stăm la guvernare cu toată cloaca, cu toate funcţiile şi cu toate celelalte, eu consider că dimpotrivă PSD are nevoie de o perioadă purgatoriu, de purificare, de opoziţie, ca o dezinsecţie, o dezinfecţie”, a spus Negoiţă într-un interviu acordat publicaţiilor Mediafax şi Gândul.

El a vorbit despre faptul că în PSD domneşte teroarea, după ce s-a creat precedentul Negoiţă, suspendat din PSD pentru părerile sale „substanţial diferite de cele ale conducerii”. 

„În partid, aşa cum l-am lăsat eu şi nu cred că s-a schimbat ceva, domneşte teroarea, fiecare e speriat, mai ales că e la guvernare, fiecare e speriat „bă uite Robert a vorbit şi uite ce i s-a întâmplat”. Cine a vorbit a fost îndepărtat, mazilit în PSD, astăzi în partid astăzi e teroare şi atunci când e teroare ce vrea liderul, aia se şi întâmplă pentru că nu se mai găseşte nimeni care să aibă curaj să îşi asume ceva, eu sunt suspendat nu pot merge acolo să le spun ceva în consecinţă cred că se va merge fix în linia trasată de către preşedinte”, a menţionat edilul de la Sectorul 3. 

Potrivit lui Negoiţă, rolul de tătuc a fost preluat de Dăncilă după ce Dragnea a mers la închisoare, pentru că în PSD există un cult al liderului.

”Cea care dictează, care dă tonul, este doamna Dăncilă, preşedintele, şi toată lumea s-a obişnuit cu tătucul. Tătucul nu mai e dar acum toată lumea se raportează la tătuca, adică e o chestie, un dat. Şi acest aspect trebuie să înceteze, un partid trebuie să fie viu, unde l-a dus pe domnul Dragnea acest mod de a conduce, unde l-a dus? Atunci când te înconjori de mameluci fără personalitate şi care nu au curajul să spună ce gândesc, lăsând la o parte că foarte mulţi dintre dânşii nu au capacitatea să gândească nu ai decât să te duci în prăpastie, ceea ce s-a şi întâmplat”, a mai spus Negoiţă.

Mediafax.ro şi Gândul.info vor prezenta joi INTERVIUL integral pe care l-a acordat primarul Sectorului 3 în cadrul campaniei #EUPrimar.

 

Taguri:
psd,
refuz,
negoita

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici