Noi probleme cu gunoiul în Sectorul 1. Clotilde Armand: Operatorul de salubritate anunţă că nu mai ridică gunoiul

  • Operatorul de salubritate a anunţat, din nou, că nu mai ridică gunoiul din Sectorul 1, a transmis pe Facebook Clotilde Armand.
  • Primarul le cere locuitorilor să sesizeze Poliţia locală în cazul în care se întâmplă acest lucru.
  • Edilul ameninţă cu rezilierea contractului.
2448 afișări
Imaginea articolului Noi probleme cu gunoiul în Sectorul 1. Clotilde Armand: Operatorul de salubritate anunţă că nu mai ridică gunoiul

Noi probleme cu gunoiul în Sectorul 1. Clotilde Armand: Operatorul de salubritate anunţă că nu mai ridică gunoiul

„Operatorul de salubritate anunţă, din nou, că nu mai ridică gunoiul din Sectorul 1. Este un nou şantaj de tip mafiot din partea acestei companii, un şantaj adresat tuturor locuitorilor din Sector care plătesc bani mulţi să fie curat”, a scris pe reţeaua de socializare Clotilde Armand.

Primarul susţine că furnizorii refuză să mai primească gunoiul dus de companie, din cauza datoriilor.

„Compania adusă de un fost primar liberal pentru o perioadă de peste 20 de ani şi apărată de avocaţii liberali în Consiliul Local al Sector 1 (în ciuda Deciziei Curţii de Conturi a României de recuperare a prejudiciului de peste 100 de milioane de lei, în ciuda raportului ANRSC care ne zice foarte clar să recuperăm banii plătiţi ilegal de primarul pesedist) nu şi-a plătit datoriile către furnizori. Cu toate că a primit bani de la Primărie pentru asta. Şi furnizorii refuză acum să mai primească gunoiul adus de compania aceasta”, a mai scris Clotilde Armand.

Ea susţine că dacă în maxim 24 de ore de la anunţul companiei gunoiul stradal sau menajer nu va fi ridicat va rezilia contractul: „Totuşi, nu suntem proştii mafiei gunoaielor şi eu nu mă clintesc în faţa ameninţărilor de tip mafiot. (...) Eu stau aici în primărie să-i înfrunt pe cei care au impresia că pot fura peste un sfert din bugetul anual al Primăriei Sectorului 1 (da, atât plătim pentru gunoi) cu ajutorul unor consilieri vânduţi. Am anunţat şi Garda de Mediu că operatorul de salubritate din Sectorul 1 depozitează în acest moment ilegal deşeurile”.

Primarul Sectorului 1 le cere locuitorilor să sesizeze Poliţia Locală dacă gunoaiele nu sunt ridicate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici