Paul Stănescu, secretar general PSD, vrea anticipate: Un premier şantajabil nu poate guverna în interesul românilor

977 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu, secretar general PSD, vrea anticipate: Un premier şantajabil nu poate guverna în interesul românilor

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat, sâmbătă, că preşedintele Klaus Iohannis are datoria constituţională, morală şi legală să scoată România din situaţia penibilă în care se află întreg Guvernul, după dezvăluirile legate de Florin Cîţu. El cere după demisie sau demitere, anticipate.

Paul Stănescu a transmis, sâmbătă, că preşedintele Klaus Iohannis are datoria constituţională, legală şi morală să scoată rapid România „din situaţia penibilă în care se află întreg Guvernul”.

Să renunţe la dubla măsură! Executivul nu mai poate fi condus de un politician condamnat penal. Menţinerea lui Cîţu în funcţie este un atac la credibilitatea României. Demiterea sau demisia! Nu sunt alte soluţii. Un premier şantajabil nu poate guverna în interesul românilor”, spune secretarul general al PSD.

Stănescu spune că „sub patronajul preşedintelui, ipocrizia riscă să devină politică de stat”.

Penalul lui Iohannis este mai presus de lege? Politicienii PNL au voie să fie condamnaţi penal, să facă închisoare şi să ocupe funcţii publice? Unde au ascuns useriştii campania <Fără Penali în funcţii publice?> De ce şi-au băgat capul în pământ? De ce nu sunt în piaţă să protesteze? Odată cu dezvăluirea istoricului penal, premierul Cîţu a devenit doar o marionetă. Haosul din coaliţie a escaladat. Deciziile se vor lua de acum încolo doar pe bază de şantaj, prin forţă, nu pe bază de negociere politică transparentă. Ca România să mai aibă şanse să nu se scufunde şi mai rău, guvernarea trebuie să iasă urgent din această stare de ipocrizie şi de dublă măsură. Trebuie resetată de urgenţă. Cea mai corectă soluţie, demiterea sau demisia lui Cîţu şi alegeri anticipate. După un astfel de episod doar românii mai pot decide cine are dreptul moral să guverneze”, a mai spus Stănescu.

Secretarul general al PSD mai spune că Iohannis a eşuat „cu toţi premierii lui, cu toate guvernele sale” şi îi cere preşedintelui ca „măcar acum, în ultimul ceas, după o guvernare eşuată, după ce a pus un penal în fruntea guvernului” sp vină cu „o veste fantastică pentru români”, referindu-se la demiterea lui Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici