Ponta: Decizia demiterii Oanei Mizil va fi ratificată la Comitetul Executiv, ea nu trebuie discutată cu Vanghelie

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri că decizia demiterii liderului organizaţiei de Călăraşi, Oana Mizil, votată în BPN, va fi ratificată la Comitetul Executiv, el arătând că nu are nimic să-i reproşeze acesteia şi că această decizie nu trebuie discutată cu Marian Vanghelie.

978 afișări
Imaginea articolului Ponta: Decizia demiterii Oanei Mizil va fi ratificată la Comitetul Executiv, ea nu trebuie discutată cu Vanghelie

Victor Ponta (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax foto)

"Decizia nu trebuie discutată de nimeni cu domnul Vanghelie. Decizia s-a votat, după cum ştiţi, în BPN şi va fi ratificată la Comitetul Executiv. Eu nu am niciun fel de reproş de făcut doamnei Mizil. A fost o decizie luată pentru a a organiza mai bine efortul USL de a câştiga alegerile locale", a spus Ponta.

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, miercuri, că va purta cu liderul social-democrat Victor Ponta "toate discuţiile" referitoare la demiterea Oanei Mizil din funcţia de şef al organizaţiei de Călăraşi, el arătând că nu cunoaşte motivele pentru care aceasta a fost demisă.

Întrebat care sunt motivele demiterii Oanei Mizil de la preşedinţia PSD Călăraşi, Vanghelie a răspuns: "Nu ştiu, eu nu am participat la BPN-ul de luni, o să port toate discuţiile cu preşedintele partidului".

Vanghelie a spus că "este o situaţie puţin mai complexă" şi a arătat că nu ar dori să răspundă la această întrebare pentru că nu ar vrea să se "interpreteze".

Deputatul Oana Mizil va fi înlocuită din funcţia de preşedinte al PSD Călăraşi, o recomandare în acest sens urmând să fie făcută de Biroul Permanent al partidului la următorul Comitet Executiv, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

Biroul Permanent al PSD a decis, luni, să adopte o recomandare către Comitetul Executiv, de înlocuire a Oanei Mizil de la conducerea PSD Călăraşi.

Decizia a fost luată în urma unui raport de activitate al organizaţiei din Călăraşi, prezentat de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici