Ponta, la mitingul USL: Anul acesta este sfârşitul lui Traian Băsescu

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, joi, la mitingul USL, că salută sindicatele şi ONG-urile care au renunţat la a discuta cu Guvernul, menţionând că "anul acesta este sfârşitul lui Traian Băsescu şi un nou început pentru România".

592 afișări
Imaginea articolului Ponta, la mitingul USL: Anul acesta este sfârşitul lui Traian Băsescu

Victor Ponta (Imagine: David Nika/Mediafax foto)

El le-a vorbit participanţilor despre faptul că actuala putere are din ce în ce mai puţină susţinere. "Cu toţii vrem «Jos Băsescu!». Asta ne uneşte!", a spus Ponta.

Liderul USL a menţionat că Emil Boc, Elena Udrea şi Traian Igaş au adus doar nenorociri României şi că bătălia aceasta este bătălia lui Traian Băsescu împotriva românilor. "Noi nu trebuie numai să spunem «Jos Băsescu!». Trebuie să venim cu soluţii", a mai spus Ponta, care a arătat că soluţia este dată de declanşarea alegerilor anticipate.

Liderul PSD a menţionat că "Românii trebuie să aibă din nou dreptul de a-şi alege conducătorii". "Conducătorii lor sunt acum duşmanii românilor", a spus Ponta.

El a spus că liderii opoziţiei trebuie să-şi ia angajamentul că în România nu se va mai întâmpla ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

Ponta a dat şi un mesaj privind unitatea USL: "Ne veţi vedea împreună până scăpăm de Traian Băsescu şi până redăm România românilor".

Potrivit acestuia, 2012 este "sfârşitul lui Traian Băsescu". "Anul acesta este sfârşitul lui Traian Băsescu şi un nou început pentru România", a spus Ponta.

El a ţinut să mulţumească sindicatelor şi ONG-urilor care au refuzat să discute cu PDL şi cu actualul Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici