Preşedintele Băsescu a invitat ziariştii la cafea într-un hipermarket, după ce a făcut cumpărături

Preşedintele Traian Băsescu şi-a făcut cumpărăturile, duminică, într-un hipermarket din Bucureşti, el invitându-i apoi pe ziariştii prezenţi să bea o cafea alături de el, dar fără camere de filmat şi reportofoane.

2231 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu a invitat ziariştii la cafea într-un hipermarket, după ce a făcut cumpărături

Preşedintele Băsescu a invitat ziariştii la cafea într-un hipermarket, după ce a făcut cumpărături (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

Şeful statului a sosit la hipermarket în cursul după amiezii.

Când a terminat cumpărăturile, a spus că a achiziţionat produse româneşti: legume, brânzeturi şi apă.

Întrebat dacă va fi prezent duminică seară la sediul PDL când se vor anunţa rezultatele exit-poll-urilor, Traian Băsescu a negat.

Întrebat, de asemenea, dacă va participa la Consiliul European din 18 iunie, Băsescu a răspuns: "E, acuma vorbim politică!".

La final, el a spus că merge să bea o cafea.

Când a intrat în cafenea, Traian Băsescu le-a spus ziariştilor că sunt invitaţii săi dacă renunţă la camere de filmat şi reportofoane.

La ora transmiterii acestei ştiri, Traian Băsescu este la masă cu ziariştii în cafeneaua respectivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici