Raluca Turcan: Discursul Opoziţiei a fost validat din interiorul PSD

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat că disputele din PSD şi afirmaţiile publice ale unora dintre liderii social-democraţi nu fac decât să valideze discursul Opoziţiei, semn că "ne îndreptăm spre un consens pe scena politică".

94 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: Discursul Opoziţiei a fost validat din interiorul PSD

Raluca Turcan: Discursul Opoziţiei a fost validat din interiorul PSD

"Evenimentele recente ne arată din nou că PSD e un partid incapabil să se reformeze. Cât de mare trebuie să fie dezastrul provocat de Liviu Dragnea şi de cel de-al treilea guvern personal al domniei sale ca PSD să ia masuri? Observăm totuşi că discursul opoziţiei a fost validat din interiorul PSD. Tot ce am susţinut cu privire la abuzurile şi incompetenţa acestei guvernări a fost confirmat de declaraţiile publice ale unor lideri importanţi ai PSD. Ne îndreptăm spre un consens pe scena politică: Liviu Dragnea este cel mai mare pericol pentru România", a afirmat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, duminică pe Facebook.

Vineri a avut loc Comitetul Executiv Naţional al PSD, în care s-a supus la vot continuitatea sprijinului oferit pentru preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Doar opt social-democraţi din CexN au votat împotriva susţinerii lui Liviu Dragnea, în timp ce 56 au votat pentru susţinere. Conducerea lărgită a PSD a dezbătut, vineri, "Declaraţia privind Starea Partidului Social Democrat", într-o şedinţă care a durat peste opt ore.

Documentul propune 19 măsuri, printre care demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, precum şi asigurarea interimatului conducerii partidului de către premierul Viorica Dăncilă până la organizarea unui Congres Extraordinar, în prima parte a anului 2019. Declaraţia este semnată de un „Comitet de iniţiativă” format din Paul Stănescu, vicepreşedinte al PSD, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării, Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD şi primar general al Capitalei şi Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici