Raluca Turcan (PNL): Salutăm decizia preşedintelui; Noul guvern sa fie ferit de vulnerabilităţi

Preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan a salutat marţi decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerea PSD-ALDE de premier, afirmând ca viitorul guvern trebuie ferit de vulnerabilitati si nu trebuie sa fie transformat intr-un "guvern personal".

1470 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan (PNL): Salutăm decizia preşedintelui; Noul guvern sa fie ferit de vulnerabilităţi

Raluca Turcan (PNL): Salutăm decizia preşedintelui; Noul guvern sa fie ferit de vulnerabilităţi

"Salutăm decizia, în interes naţional, a preşedintelui României. Este dreptul constituţional al domniei sale să respingă propunerea şi cu certitudine sunt foarte multe argumente", a scris preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.

Turcan a afirmat ca viitorul guvern trebuie ferit de vulnerabilităţi: "Noi considerăm că viitorul guvern al României trebuie ferit de orice fel de vulnerabilităţi, mai ales într-un context internaţional extrem de complicat. România nu trebuie să dea semnale confuze sau contradictorii".

Liderul PNL a mai spus ca Executivul nu trebuie sa fie unul "personal", aflat la dispoziţia liderului PSD Liviu Dragnea.

"De asemenea, guvernul României nu trebuie transformat într-un guvern personal, de interpuşi, aflat la dispoziţia domnului Liviu Dragnea", a spus Turcan.

Liderul PNL a susţinut ca daca PSD are "zeci de mii de specialişti", aşa cum anunţa va găsi si alte nume de prim-ministru: "PSD ne-a anunţat că are zeci de mii de specialişti. Dacă acest lucru este adevărat, se vor găsi şi alte nume de prim-ministru, de preferat persoane cu o activitate cunoscută, fără vulnerabilităţi şi fără condamnări".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici