Sediul UDMR din Bucureşti a fost spart - VIDEO

Sediul UDMR din strada Avram Iancu nr. 8, din Bucureşti, a fost spart, duminică dimineaţă, poliţiştii găsind birourile răvăşite.

171 afișări
Imaginea articolului Sediul UDMR din Bucureşti a fost spart - VIDEO

Sediul UDMR din Bucureşti a fost spart (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, un geam al sediului UDMR a fost spart, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale presupunând că persoanele au intrat în sediu după ce au escaladat zidul.

Poliţia a fost anunţată la ora 11.10 despre faptul că un geam al sediului UDMR din Bucureşti era spart, poliţiştii Secţiei 8 deplasându-se cu două maşini la faţa locului.

Vecinii susţin că în permanenţă în apropierea sediului există un echipaj de Poliţie care patrulează în zonă, aceştia fiind miraţi că cineva a putut intra în clădire fără să fie văzut.

Accesul în imobil se face printr-o poartă, unde există interfon, iar zidul din faţa curţii clădirii are aproximativ doi metri înălţime.

Video Stirileprotv.ro

Hoţii au furat steagul UDMR arborat în faţa sediului Uniunii

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că hoţii au furat steagul UDMR arborat în faţa sediului Uniunii, liderul organizaţiei arătând că nu cunoaşte ce altceva s-a mai furat.

"Ceea ce ştim că s-a luat în mod cert - noi avem acolo un steag al UDMR, cu sigla Uniunii, arborat în faţa clădirii - acela a fost luat, ceea ce, după părerea mea, ar demonstra anumite intenţii politice, nu vreau să le interpretez", a spus liderul maghiar.

El a spus că s-a spart geamul, s-a intrat într-un birou şi s-a scotocit între documente."Nu ştim dacă lipsesc documente sau nu. Am chemat Poliţia, dar după părerea mea e destul de grav", a opinat Marko.

Marko Bela a afirmat că hoţii n-au reuşit să treacă mai departe, în alte birouri, pentru că există alarme acolo şi probabil că acestea s-au declanşat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici