Sumele pentru elicopterul folosit de Geoană în campanie, achitate cu prioritate de PSD

Datoriile acumulate de PSD ca urmare a închirierii unui elicopter pentru deplasările rapide ale candidatului Mircea Geoană în campania electorală pentru prezidenţiale au fost achitate de către partid, au precizat, duminică, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea PSD.

21 afișări
Imaginea articolului Sumele pentru elicopterul folosit de Geoană în campanie, achitate cu prioritate de PSD

Sumele pentru elicopterul folosit de Geoană în campanie, achitate cu prioritate de PSD (Imagine: Daniel Mihăilescu/Mediafax Foto)

Sursele citate au arătat că PSD a reuşit să achite elicopterul cu care Mircea Geoană s-a deplasat în campania de la alegerile prezidenţiale abia săptămâna trecută, aceasta fiind una dintre primele datorii achitate de partid.

Potrivit surselor citate, datoria către proprietarul elicopterului a fost plătită cu prioritate, întrucât există posibilitatea ca PSD să aibă nevoie de seviciile acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici