Tudose, ironic la adresa lui Cioloş: „Adezivul lipeşte orice şi mai ales părţile interesate. Vouă USR-pluş nu vă e silă de voi?”

Mihai Tudose, europarlamentar şi vicepreşedinte PSD, comentează ironic afirmaţia lui Dacian Cioloş, potrivit căreia USR PLUS nu iese de la guvernare decât dacă nu se fac reforme: „Adezivul Ciolanu lipeşte orice şi mai ales părţile interesate de ciolan. Vouă USR-pluş nu vă e silă de voi?”.

4800 afișări
Imaginea articolului Tudose, ironic la adresa lui Cioloş: „Adezivul <Ciolanu> lipeşte orice şi mai ales părţile interesate. Vouă USR-pluş nu vă e silă de voi?”

Tudose, ironic la adresa lui Cioloş: „Adezivul lipeşte orice şi mai ales părţile interesate. Vouă USR-pluş nu vă e silă de voi?”

„Adezivul <Ciolanu> lipeşte orice şi mai ales părţile interesate de ciolan. De asemenea, produsul elimină şi greaţa şi repulsia faţă de <problemele penale>. S-au constatat şi efecte de amnezie temporară sau selectivă… Declaraţia domnului Cioloş: <Problemele interne ale PNL nu ţin de noi (USR-pluş). Problemele personale se rezolvă personal>. Am încheiat citatul… Astfel se confirmă faptul că adezivul care-i ţine atât de bine lipiţi de ciolan are efectele prezentate la început…. Faptul că ei susţin (fac parte) un guvern condus de un tip realmente iresponsabil, condamnat la puşcărie şi care a mai dat şi o mică <ţeapă> de aprox. 7000$ unei bănci…. sunt <probleme personale>. Sau <probleme interne ale PNL>…. Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie şi Al Capone… dacă aveaţi şi voi un loc la masă”, transmite pe Facebook Mihai Tudose.

El spune că problema se punea altfel când era vorba despre un social-democrat.

„Problemele unui PSD-ist erau probleme planetare, chiar şi atunci când erau doar zvonuri…. Vouă USR-pluş nu vă e silă de voi? Nici măcar când sunteţi singuri, aşa pe <personale>? Sau e prea puternic adezivul?”, cochide Tudose.

USR PLUS nu iese de la guvernare decât dacă nu se fac reforme, anunţa copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş, înaintea şedinţei coaliţiei de guverare: „Problemele interne ale PNL nu ţin de noi, nu sunt în interesul nostru”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tudose,
cioloş,
usrplus

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici