Udrea a jucat o partidă de tenis cu Ruxandra Dragomir: Mi-a ieşit mai bine saltul cu paraşuta - GALERIE FOTO

Deputatul Elena Udrea a jucat tenis, marţi, cu fosta campioană Ruxandra Dragomir, liderul PMP apreciind că i-a ieşit mai bine "saltul" cu paraşuta decât demonstraţia de tenis.

672 afișări
Imaginea articolului Udrea a jucat o partidă de tenis cu Ruxandra Dragomir: Mi-a ieşit mai bine saltul cu paraşuta - GALERIE FOTO

Udrea a jucat o partidă de tenis cu Ruxandra Dragomir: Mi-a ieşit mai bine saltul cu paraşuta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Elena Udrea a venit îmbrăcată cu bluză ciclame şi pantaloni gri şi încălţată cu tenişi roz, la întâlnirea cu Ruxandra Dragomir, fosta preşedintă a Federaţiei Naţionale de Tenis şi candidat al PMP pentru un post de senator la alegerile parţiale din 25 mai din sectorul 4 Bucureşti.

"Aveţi o fustă şi pentru mine?", a spus Udrea după ce a văzut că Ruxandra Dragomir era echipată cu fustiţă şi tricou cu însemnele PMP pentru partida de tenis.

Elena Udrea a jucat câteva minute tenis cu Ruxandra Dragomir pe un teren aparţinând unui club de lângă Parcul Tineretului. "Am rugat-o (pe Ruxandra Dragomir - n.r.) să se uite unde sunt eu ca să trimită mingea exact acolo. Ar fi complicat să mă duc eu după minge", a explicat Elena Udrea ziariştilor.

Udrea a arătat că din 2009 când a jucat la Paris nu a mai exersat mişcările necesare pentru tenisul de câmp. "Cred că am practicat cam toate sporturile posibile. La tenis nu am stat foarte mult să învăţ să joc pentru că mi s-a părut complicat să merg după minge. Adică până înveţi să joci cam fugi după minge şi asta m-a descumpănit. Am renunţat repede", a mai spus Udrea.

Având în vedere că mai e puţin timp până la alegeri, Udrea a fost întrebată ce sporturi urmează să mai facă, după paraşutism şi tenis de câmp.

"Am sărit cu paraşuta, astăzi am jucat tenis, cred că mi-a ieşit mai bine saltul decât demonstraţia de astăzi, nu ştiu, mă aşteptă să văd domnul Ponta ce o să spună despre povestea asta cu tenisul, nu ştiu ce interpretare poate să dea activităţii noastre de astăzi, dar cum este dânsul misogin, sigur va găsi ceva de spus", a arătat Elena Udrea.

Ea a spus că se pricepe la alergat şi că în copilărie a făcut gimnastică şi atletism. "Nu mai ştiu să fac acum multe din exerciţiile de la gimnastică, dar cred că dacă mă uit bine la politicieni sunt mulţi care ştiu să facă şpagatul", a adăugat Elena Udrea.

Ea i-a recomandat lui Ponta "să mai iasă puţin la sport" pentru că mişcarea este bună pentru toată lumea. "Aş recomanda domnului Ponta să mai iasă puţin la sport, să mai facă puţină mişcare pentru că e tânăr şi trebuie să aibă grijă să trăiască sănătos. Mişcarea este bună pentru toată lumea" a mai spus Udrea.

Ea crede că cea mai mare provocare va fi cea din noiembrie 2014 şi că "marele meci din noiembrie 2014" va fi câştigat de cei de la Mişcarea Populară. La rândul său Ruxandra Dragomir a spus că a fost plăcut surprinsă pentru faptul că Elena Udrea "chiar nimerea mingea".

"A fost o plăcere, sunt destul de plăcut surprinsă pentru că Elena chiar nimerea mingea. Mi-a spus că n-a jucat foarte mult. Pentru mine a fost un antrenament bun, mă pregăteşte pentru marea finală pe care o s-o am pe 25 mai", a precizat Ruxandra Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici