Ultimul consilier al lui Băsescu, eliberat din funcţie de Antonescu. Pentru cine a semnat preşedintele interimar decretele de numire

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat, luni, decretele pentru numirea în funcţie a încă doi consilieri prezidenţiali, precum şi pe cel de eliberare din funcţie a ultimului consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu aflat încă la Cotroceni.

2985 afișări
Imaginea articolului Ultimul consilier al lui Băsescu, eliberat din funcţie de Antonescu. Pentru cine a semnat preşedintele interimar decretele de numire

Crin Antonescu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Conform unui anunţ al Administraţiei prezidenţiale, Antonescu a semnat luni decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a lui Virgil Păunescu.

Păunescu era ultimul consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu aflat încă în funcţie.

Totodată, Antonescu a semnat decretele pentru numirea lui Victor Voicu în funcţia de consilier prezidenţial pentru Sănătate Publică, în locul lui Virgil Păunescu, şi pentru numirea Mariei Cristina Manda în funcţia de consilier prezidenţial la Departamentul Constituţional Legislativ.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat, vineri, eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a lui Bujor Teodoriu, acesta depunând jurământul de învestitură în funcţia de consilier de concurenţă, membru al Plenului Consiliului Concurenţei. Crin Antonescu a declarat, în iulie, la România Tv, că l-a întâlnit la Cotroceni pe consilierul prezidenţial Bujor Bogdan Teodoriu, care şi-a exprimat dorinţa de a merge la Consiliul Concurenţei, precizând că acesta lucru s-a şi întâmplat pentru că e un om "capabil şi decent".

În 3 august, Crin Antonescu a semnat decretele de eliberare din funcţii a cinci consilieri prezidenţiali ai lui Traian Băsescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi şi Bogdan Mănoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici